-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Minun historiani (2. osa)

asahel, 07.06.2010 8:13
Katsottu 1306 kertaa

Sadehunnun takaa, tunsin kutsuvan hymyn. Kuin koira, seurasin hahmoa läpi kaupungin. Kun hän pysähty, sydämmeni tahti kiihtyi. Kun hän kääntyi näin silmät ja hymyn. Hän oli kaunis, niin kaunis. Hän oli jumalallinen. Jokaisella askeleella minua kohti, sydämmeni vapisi. En voinut paeta, olin hänen lumouksensa vanki. Suljin silmäni. Käsi kosketti kaulaani. Nousi niskaani ja tarttui hiuksiini, varmasti ja kovaa. "Huutosi kuului maailman ääriin. Kutsusi on vastustamaton." Kuului kuiskaus korvaani vasten. Sinä iltana tekisin ensimmäiset syntini. Kielsin perheeni, petin rakkaat lapseni. Suurin syntini. Halusin maailman unohtavan minut. Kielsin itseni.Toinen syntini. Minä en voinnut valita. Itsekäs kohtaloni oli näin määrännyt, kohtaloni, jolla oli oma tahto. Kiihkoni puna oli syvempi kuin vereni, joka valui selkääni pitkin iskeytyessäni tiiliseinää vasten. Ranteeni olivat hänen kahleissaan. Tunsin hänen hengityksensä kasvoillani. Jokainen suudelma ihollani kasvatti kiihkoni poltetta. Voi, miltä tuntui kehojemme rytmi. Olin altruisti, annoin itseni ja hän otti, kaiken. Vajosin syvyyksiin, mutta sisälleni oli syttynyt pieni valo.

Kommentit

Cloverfield, 07.06.2010 14:05

Tämä jatko-osakin voisi olla hyvä, jos se olisi edes virheettä kirjoitettu ja joitain sanavalintoja olisi pohdittu pidempään. Esimerkiksi "tarttui hiuksiini, varmasti ja kovaa" kuulosti typerältä, koska sanan 'kovaa' tilalla luultavasti pitäisi olla 'tiukasti'.

asahel, 07.06.2010 14:29

Mielepidekysymyksiä.. :) Sanavalinnat? Kovaa, vahvasti, tiukasti. Kaikki voi olla synonyymejä, oikeissa asiayhteyksissä! Mutta kiitos mielipiteestäsi!! Tämä on mukaelmaa, kohta julkaistavasta kirjasta, joten merkitsee paljon!!!! Kirjotusvirheitä sattuu kaikkein parhaimmillekkin ;)

asahel, 07.06.2010 14:36

Mä en pidä Waltarin tavasta olla ikävystyttävän pitkä veteinen, VAIKKA pidän muuten Waltarin tuotoksista. siis, mielipidekysymyksiä.. :)

Akhilleus, 07.06.2010 22:21

Hienoa runomaista tekstiä. Mielenkiintoni herätti oma kommenttisi: " Tämä on mukaelmaa, kohta julkaistavasta kirjasta". Siis onko tämä pätkä tulossa johonkin kustannettavaan kirjaan?

asahel, 08.06.2010 9:16

oma kustanteinen... Katotaan miten otetaan vastaan. Innostuin uudestaan korjailemaan sitä, mutta eiköhän se kohta ole TAAS valmis :)

Akhilleus, 09.06.2010 18:07

Millainen kirja on kyseessä? Onko tämä jokin pitkä tarina? Korjauksia on hyvä tehdä aina silloin tällöin, liikaa ei kuitenkaan tekstiä kannata hioa, ettei tietynlaiset särmät häviä. Toivotan onnea ja menestystä! :)

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net