-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Piltasatu (mocktime story)

-:-, 15.06.2010 20:29
Katsottu 1491 kertaa

Olipa kerran pieni prinsessa, joka asui metsän keskellä suuressa piparkakkulinnassa. Hänellä oli palvelijoinaan 7 jättiläismangustia, jotka tekivät ihan mitä ikinä prinsessa ikinä keksikin toivoa. Jättiälismangustit olivat oikeasti taikaolentoja joilla oli taikavoimia mutta se onkin jo toinen tarina. Kun prinsessa täytti 18 vuotta, hän ajoi ajokortin ja valmistautui naimaan naapuri kuningaskunnan prinssin. Tämä kuitenkin oli tunnettu pukki ja naistenmies... Niinpä prinsessa masentui, hän haki apua ammatti auttajilta kunnes kohtasi baarissa miehen, joka oli niin omituinen että tämä päätti ottaa selvää kuka tämä mies oikein on. Mies paljastuikin floristiksi, pianistiksi, runoilijaksi ja naapuri kuningaskunnan vanhimmaksi pojaksi. -Prinssiksi joka ei halunnut olla kuningas, ellei saisi elää elämäänsä juuri niinkuin hän halusi, juuri niiden ihmisten kanssa joiden seurasta hän nautti. Mutta prinsessa oli niin rakastunut, että pyysi jättiläismangusteja pakottamaan prinssin rakastumaan häneen. Niinpä he elivät elämänsä onnellisena loppuun asti kuunnellen Jazzia ja juoden punaviiniä. Niin kuin kukatahansa vastuullinen pariskunta, jolla on kuningaskunta ja rahaa niin paljon, ettei työtä tarvitse tehdä. -Mikä on tarinan opetus? Jos et kanna vastuuta omasta elämästäsi, joku toivottavasti tekee sen puolestasi (ei kukaan kuitenkaan niin tee)... Ja naisen vahvaa tahtoa vastaan, ei yksikään mies voi mitään, ainakaan jos punkkua riittää!

Kommentit

Cloverfield, 05.07.2010 11:06

Oho, olipa paljon kirjoitusvirheitä

-:-, 07.07.2010 17:37

Juu, pitäis jaksaa korjailla... Sielä puuttuu pilkkuja jne... Oli hiukka kiire ja pohjat alla kun kirjootin tuon.

-:-, 07.07.2010 17:48

Korjailin muutaman, mutta eipä tässä ole taaskaan enempään aikaa :( Ihme että edes tämän ehdin 2:n työn välissä... Mutta toivottavasti on edes hiukan mukavampi lukea, kun korjailin edes ne mitä pikaluvulla bonjailin... Murre sanoihin en myöskään jaksa kiinnittää huomiota, varsinkaan tällaisessa tuotoksessa, joka pienen pilailun ja huonon huumorin hengessä on tuotettu. Kiitos kuitenkin huomautuksesta!

Teresa, 29.07.2010 21:22

Oot laittanu tämän tänne vai oliko se toisin päin? Katon vaan tuota aikaa, että onko mahollista että siitä on jo nuin kauan aikaa.. :O

-:-, 30.07.2010 15:42

Kyllä tämä on jälkeen laitettu...

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net