-
Bongaa! ImagePark.biz Hauskat videot Pikavippi
 
Etusivu Kirjoitukset Kirjoita Jäsenet Info Linkit Keskustelu

Kirjoitukset

Onni jaettuna on moninkertainen

-:-, 14.12.2011 7:13
Katsottu 977 kertaa

Olen onnellinen. Ne pienet hetket elämää suuremmat silti arkiset Muistatko vielä kuinka annoin ujot huuleni? Kun et ole kanssani, ikävöin Kun taas olet luonani, olen kukkuloilla se ken onnen kätkee olkoot luvan kanssa typerys turhaan kaiken sotkee eikä auta ylpeys. Se kel onni on sen näyttäkööt jakakoot antakoot onnen laajeta kasvaa ja kukoistaa. Minäkin haluan jakaa onneni kanssasi rakkaani. ________________ x*x*x*x*x*x*x*x*x Lähti hiukan lapasesta tämä runo, runoudellisuus jäi ehkä hieman taka-alalle... Mutta toisalta kaikki taiteen ja taide tunteiden tulkkina.

Kommentit

mme2012, 07.04.2012 22:04


Hei, Se antaa minulle suuri ilo kirjoittaa teille nähtyään profiiliisi tänään jotka todella kiinnostavat minua on viestintä kanssasi, jos sinulla on halu minun kanssani, voimme oppia tuntemaan toisensa ja katso mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Olen hyvin iloinen, jos voit kirjoita minulle kautta oma sähköpostiosoite (ladyrita2o@hotmail.com) ja helpoin viestintä, ja minua lähettämään teille kuvani. Tässä on minun email id (ladyrita2o@hotmail.com) aion odottaa kuulla sinusta. on ihana päivä edessä Rita. Hi, It gives me a great pleasure to write you after viewing your profile today which really interest me to have communication with you, If you will have the desire with me, we can get to know each other and see what happens in future. i will be very happy if you can write me through my email address ( ladyrita2o@hotmail.com ) for easiest communication,and for me to send to you my photo. here is my email id( ladyrita2o@hotmail.com ) i will be waiting to hear from you. have a lovely day ahead Rita.

Nimimerkki


Varmistuskoodi
Syötä kuvassa näkyvä varmistuskoordi tekstikenttään. Rekisteröityneiden jäsenten ei tarvitse tätä tehdä. Näin estämme kommenttispämmiä.
varmistuskuva
Kommentit


 
 
Copyright © Prologi.net, 2005-2010 | Tekstit ovat kirjoittajiensa omaisuutta | prologi@prologi.net